Despre noi

Ce facem noi?

A&A se ocupa cu transportul de marfa ,incarcaturi full, grupaje ,marfuri speciale (role de tabla) si transporturi express in toata Europa,Marea Britanie si Irlanda.

Transportul este realizat cu o flota de semiremorci variate: prelate standard, prelate mega, prelate specializate coil, dube cu lift, dube cu sistem doppel stock si dube frigorifice cu lift toate dotate si echipate ultima generație.

Semiremorcile sunt monitorizate GPS astfel încât oferim o localizare imediata in timp real a fiecărui ansamblu.

Flota nostra este in continua înnoire toate ansamblurile deținute fiind nu mai vechi de 4 ani.

Ne propunem ca la fiecare transport sa oferim soluții fiabile si rentabile clienților noștri, astfel încât sa le deservim nevoile logistice in cele mai optime condiții.

Realizam transporturi diversificate de la clienti mari bunuri comerciale , retaileri internationali, fabrici gigantice,combinate de renume international pana la persoane fizice care muta bunuri in scop personal.

Echipa logistica este formata din tineri vorbitori de limbi variate pe lângă limba materna romana, engleza, franceza, germana, italiana si spaniola.

Istoria noastră

A&A a fost infiintata in anul 2005 si deservea ca transportator de combine agricole si marfuri generale cu un camion tandem intre Franta si Romania.

Obiectivul principal al directorului a fost crearea unei companii care sa ajute la dezvoltarea orașului natal Tarnaveni, iar pe sloganul “ne pregătim de mici ca sa fim foarte mari” s-au conturat in timp proiecte care astăzi au prins viața si vor putea oferi si susține în viitor, sute de locuri de munca în oraș.

Vizitele in America ale domnului Moldovan din timpul studenției si-au lăsat amprenta asupra acestuia, întorcându-se in tara si punând bazele unei societăți cu “model American” conturând astfel un bussines de success.

In decursul anilor directorul a format in jurul lui o echipa complexa de oameni tineri si ambitiosi care se străduiesc zi de zi sa ofere servicii de cea mai buna calitate clientilor.

Experiența in domeniu a domnului Moldovan s-a făcut văzută în creșterea firmei intr-un ritm constant si trecând peste toate obstacolele aduse de recesiune, criza financiara 2008 – 2011, Brexit-ul Marii Britanii, criza lipsei șoferilor în domeniul transportului și criza produsa de Pandemia 2020.